Kleverin ja Netboxin kumppanuudella kuluttajalaskutukseen kustannustehokas ratkaisu

Klever ja Netbox Finland aloittivat palveluyhteistyön, jonka avulla yritysasiakkailla on mahdollista saada kuluttaja-asiakkaiden laskutukseen kustannustehokas ja korkealaatuinen ratkaisu. Netbox toimii KleverAppiin toimitettujen laskujen välittäjänä.

KleverApp on sovellus kuluttaja-asiakkaille, johon yritykset voivat toimittaa myyntilaskunsa. Lisäksi sovellusta on mahdollista käyttää myös muuhun asiakasviestintään.

Klever mahdollistaa yrityksille merkittävät säästöt laskutuskuluissa siirtämällä kuluttajalaskutusta mobiilikanavaan. Kuluttajat itse vastaanottavat, arkistoivat ja maksavat laskunsa helposti heille täysin ilmaisella Klever-mobiilisovelluksella, kertoo Kleverin Dennis Laakso.

Netbox-Klever -yhteistyöllä laajennetaan molempien palvelutarjontaa entisestään. Netboxille yhteistyö tarkoittaa kuluttajille lähetettyjen myyntilaskujen ominaisuuksien täysimääräistä hyödyntämistä.

– Netbox toimittaa esimerkiksi laskujen vastaanottotiedon lähettäjälle. Sovellus on juuri tämän vuoksi erinomainen, koska tätä ominaisuutta ei sähköpostilaskujen välittämisellä pystytä tarjoamaan, toteaa Netboxin Pasi Turunen

Myyntilaskuista annettava vastaanottotieto poistaa laskun lähettäjältä epävarmuuksia ja antaa yrityksille uusia mahdollisuuksia kehittää asiakassuhdetta. Netboxin ja Kleverin yhteistyön avulla saadaan sähköistettyä asiakasprosesseja ja parannettua asiakaskokemusta.  Kleverin asiakasyrityksille tämä tarkoittaa suoria kustannussäästöjä. Kysy meiltä lisää kumppanuuksista ja Kleverin laskutusratkaisuista.

Kumppanuudet, Pasi Turunen 045 2169 104  (pasi.turunen@netbox.fi)

Asiakasratkaisut, Dennis Laakso 044 3200 366 (dennis.laakso@klever.fi)

Klever-logo.