Partnerit

Tutustu partnerihyötyihin ja ota yhteyttä

Partnereille lisää palveluja ja tuottoa

Netboxin partnereita ovat erilaiset ohjelmistotalot ja tilitoimistot, jotka tuottavat muun muassa taloushallinnon palveluja. Kaikki tuotteemme tulevat käyttöön yhden rajapinnan kautta. Jos tarvitset verkkolaskuoperaattori-, EDI- tai yritysdatapalveluja osaksi omaa palveluvalikoimaasi, olet oikeassa paikassa.

Yhteyksiemme avulla partnerit voivat sekä välittää että vastaanottaa sanomia sekä saada lisäarvoa esimerkiksi yritysdatan hyödyntämisestä osana omia palveluja. Tavoitteena on toteuttaa laadukkaita ja innovatiivisia loppuasiakkaan lisäarvopalveluja.

Netbox tarjoaa tuotteita myös nk. white label -mallilla, jossa partnerimme voivat sopimuksen mukaan tarjota lisäominaisuuksia omalla brändillä ja hinnoittelumallilla. Ota yhteyttä ja etsitään yhdessä sopivimmat ratkaisut.

*****

Arkea helpottavia ratkaisuja

Tutustu myös partnereidemme tarinoihin. Löydät ratkaisut-sivulta erilaisia esimerkkejä Netboxin tuotteiden ja teknologioiden soveltamisesta.

*****

  Partnerihyödyt

Laajempi palveluvalikoima

Yksi rajapinta – Helppo käyttöönotto

Lisää tuottoa nykyisistä palveluista

Varaa esittely!

Haluaisitko kuulla enemmän palveluistamme? Jätä yhteystietosi, niin sovitaan esittely. Uusi partnerimme?

Haluatko rakentaa tulevaisuuden palveluja loppukäyttäjille? Tule mukaan tehokkaaseen partneri- ja kumppaniverkostoon, jossa uusien tuotekokonaisuuksien rakentaminen on verkostomaista yhteistyötä. Tuotteemme täydentävät partnereiden ja kumppaneiden palveluja luoden yhteisiä kasvumahdollisuuksia.

  • Syntyvät arvoketjut ulottuvat laajalle.
  • Uusien palveluprosessien liittyminen ohjelmistoihin tuo molemminpuolisia etuja.
  • Merkittävä mahdollisuus innovatiivisten palvelujen tuottamiseen.

Netbox varmistaa parhaan tuen partnereilleen ja kumppaneilleen yhteistyön ajan. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely.