Ostolaskupalvelujen nopea käyttöönotto

Ostolaskujen vastaanottaminen, kirjaaminen ja maksaminen tuotiin Certum Oy:n palveluvalikoimaan nopeasti NetFramen avulla.

Laskujen maksu tehtiin Certum Oy:n asiakkaille mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi. Lisäksi palvelut uudistettiin kustannustehokkaasti. Netboxin ostolaskupalvelujen käyttöönotto ei edellyttänyt mittavia käyttöönottoprojekteja, sillä NetFramen avulla Netbox tarjosi Certumille ikkunan valmiiseen ostolaskujen käsittelypalveluun.

Certum tarjoaa kattavat taloushallinnon palvelut aina laskutuksesta ja laskurahoituksesta perintään asti. Uudistuneet ostolaskutuksen palvelut haluttiin mukaan Certum Oy:n palveluvalikoimaan ilman mittavia projekteja. Tavoitteena oli saada lisäpalveluja asiakkaiden saataville nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti.

Ratkaisuna nopeaan palvelujen käyttöönottoon toimi NetFrame.  Tekniikan avulla Netbox tuo valmiita ohjelmistokomponentteja liitettäväksi partnereiden ohjelmistopalveluihin. Certumin käyttöön tullut ohjelmistokomponentti on  ostolaskunäkymä, jonka avulla laskun vastaanotto, tarkastus ja hyväksyntä sekä maksatus onnistuu Certumin asiakkailta vaivattomasti verkossa.

NetFrame auttaa partnereita palvelujen nopeassa käyttöönotossa ja tuo tuotekehityssäästöjä. Certumin kanssa yhteistyössä tuotettavien palvelujen ansiosta loppuasiakkaiden ostoreskontra ja laskutus ovat aina ajan tasalla. Laskujen vastaanottaminen, kirjaaminen ja maksaminen voidaan hoitaa entistä helpommin.

*****

  Partnerihyödyt

Kattavat ostolaskupalvelut loppuasiakkaille

Valmiit ohjelmistokomponentit käyttöön nopeasti

Laaja integraatio- ja käyttöönoton tuki

Jos kiinnostuit Certum Oy:n ratkaisuista, niin ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää ostolaskutuksesta.

Haluaisitko kuulla enemmän palveluistamme? Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää.Uusi partnerimme?

Haluatko rakentaa tulevaisuuden palveluja loppukäyttäjille? Tule mukaan tehokkaaseen partneri- ja kumppaniverkostoon, jossa uusien tuotekokonaisuuksien rakentaminen on verkostomaista yhteistyötä. Tuotteemme täydentävät partnereiden ja kumppaneiden palveluja luoden yhteisiä kasvumahdollisuuksia.

  • Syntyvät arvoketjut ulottuvat laajalle.
  • Uusien palveluprosessien liittyminen ohjelmistoihin tuo molemminpuolisia etuja.
  • Merkittävä mahdollisuus innovatiivisten palvelujen tuottamiseen.

Netbox varmistaa parhaan tuen partnereilleen ja kumppaneilleen yhteistyön ajan. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely.