Myyntilaskutus käyttöön helposti ja nopeasti

Asiakkaamme otti myyntilaskutuspalvelumme nopeasti käyttöön NetTransferin avulla. Kaikki ilman järjestelmämuutoksia tai -vaihdoksia.

 MPW:llä haettiin nopeaa myyntilaskujen käyttöönottoa. Tavoitteena oli myös vähentää laskujen tekemiseen vaadittavaa manuaalista käsittelytyötä.

Mänttä Pump Works tarjoaa tuotteita ja palveluja muun muassa puunjalostus-, kemian- ja metalliteollisuuden toimialoille. Yhtiön toimialana on prosessilaitteiden ja niiden varaosien myynti, huolto ja kunnostus sekä maahantuonti ja vienti.

Yrityksen toiminta kasvaa ja myyntilaskutus haluttiin pikaisesti osaksi käytössä olevaa toiminnanohjausjärjestelmää. Tavoitteena oli, että nopealla laskun välityksellä kasvatetaan asiakastyytyväisyyttä ja virheellisten maksusuoritusten määrä laskee, kertoo MPW:n Tony Hietala.

NetTransfer-ohjelmalla MPW sai myyntilaskupalvelut nopeasti käyttöön ilman järjestelmämuutoksia. Ohjelman avulla MPW voi siirtää myyntilaskujen lisäksi mitä tahansa aineistoja oman ja Netboxin järjestelmien välillä. Lisäksi suojatut ja salatut yhteydet takaavat turvallisen tiedonsiirron.

Netboxille NetTransfer on teknologiavaihtoehto, jos rajapintayhteydet eivät ole mahdollisia tai ne eivät ole asiakkaan kannalta järkeviä toteuttaa. NetTransferin edut tulevat esiin sen nopeassa ja helpossa käyttöönotossa, jossa Netboxin tarjoamat palvelut saadaan kätevästi osaksi asiakkaan käyttämiä järjestelmiä.

*****

Asiakashyödyt

Ratkaisut suoraan omaan toiminnanohjausjärjestelmään

Nopea ja helppo käyttöönotto

Aika- ja resurssisäästöt

Jos kiinnostuit asiakasratkaisustamme, niin ota yhteyttä ja keskustellaan lisää myyntilaskutuksesta.

Haluaisitko kuulla enemmän palveluistamme? Jätä yhteystietosi, niin sovitaan esittely.Uusi partnerimme?

Haluatko rakentaa tulevaisuuden palveluja loppukäyttäjille? Tule mukaan tehokkaaseen partneri- ja kumppaniverkostoon, jossa uusien tuotekokonaisuuksien rakentaminen on verkostomaista yhteistyötä. Tuotteemme täydentävät partnereiden palveluita luoden yhteisiä kasvumahdollisuuksia.

  • Syntyvät arvoketjut ulottuvat laajalle.
  • Uusien palveluprosessien liittyminen ohjelmistoihin tuo molemminpuolisia etuja.
  • Merkittävä mahdollisuus innovatiivisten palvelujen tuottamiseen.

Netbox varmistaa parhaan tuen partnereilleen koko kumppanuuden ajan. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely.