Uusia ratkaisuja. Helposti ja turvallisesti.

Teknologiat

Teknologialla tuotekehityksen kärkeen

Omat järjestelmämme tarjoavat sinulle kaikki mahdollisuudet ohjelmistokehitykseen ja palvelujen käyttöönottoon.

Teknologia on meille hyvä renki. Jalostamme palvelumme ehjäksi kokonaisuudeksi parhaita käytäntöjä hyödyntäen. Yhteyksiemme avulla voit sekä välittää että vastaanottaa sanomia. Lisäksi saat haettua tietoa muista yrityksistä esimerkiksi laskutusjärjestelmiin ja asiakastietojärjestelmiin.

NetAPI

NetAPIn avulla saat kaikki palvelumme yhden rajapinnan kautta käyttöösi. Kaikki palvelumme verkkolaskutuksesta yritysdataan ovat yhden yhteyden päässä.

NetTransfer ja SFTP

Jos NetAPIn käyttöönotto ei ole mahdollista, Netbox tarjoaa käyttöön NetTransferin tai SFTP-yhteyden. Ne toimivat asiakkaan järjestelmän ja NetCenterin välissä.

NetFrame

NetFrame kannattaa ottaa käyttöön, jos tarvitset ikkunan sanomaliikenteeseen. Näkymä samassa palvelussa tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden reaaliaikaiseen seurantaan.

NetCenter

NetCenter on sanoma- ja laskuliikenteen keskus. Sen kautta välitetään sekä operaattoriverkon että pankkiverkon liikenne. Se on myös sanomien ja yritystiedon arkisto.

Palvelumme liiketoimintasi 
digitalisoimiseen

Autamme kumppaneitamme ja heidän asiakkaitaan laskujen ja sanomien välittämisessä sekä liiketoiminnan digitalisoimisessa. Tutustu kaikkiin palveluihimme ja ollaan yhteydessä.

Tutustu palveluihimme

Tarinat 
onnistumisten 
takana

Palvelujen käyttöönotot ovat meille arkipäivää. Käyttökohteita lasku- ja datapalvelujen hyödyntämiseksi on monia. Lue miten asiakkaamme ovat soveltaneet monipuolisia palveluitamme.

Asiakastarinamme

Lähetä yhteystietosi ja palaamme pian asiaan

Emme luovuta tietojasi muille osapuolille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia