Teknologiat

Innostu yhteyksistä ja rajapinnoista

Teknologiatuotteet

Netbox on erikoistunut järjestelmäintegraatioihin sekä sanomavälitykseen ja -muunnoksiin, joiden avulla organisaatioiden välinen tiedonsiirto onnistuu vaivattomasti. Löydämme oikeat teknologiat asiakkaiden ja partnereiden käyttötarkoitusta varten.

Panostamme vahvasti omiin teknologioihin ja annamme tukemme tuotekehityksessä myös partnereille.  Haluamme tarjota yrityksille uusia ratkaisuja sujuvampaan ohjelmistokehitykseen ja järjestelmien hallintaan – Helposti ja turvallisesti.

NetCenter on Netboxin sanoma- ja laskuliikenteen keskus. Sen kautta välitetään sekä operaattoriverkon että pankkiverkon liikenne. Se on myös datakeskus, jonne arkistoidaan sanomat ja data.

NetAPIn avulla saat kaikki palvelumme yhden rajapinnan kautta käyttöön. Rajapintaa on mahdollisuus kokeilla testitunnusten avulla, jotka saat heti käyttöösi osoitteesta tuki@netbox.fi.

NetFrame avaa Netboxin ikkunan partnerin tai kumppanin SaaS-palveluun. NetFramen kautta loppuasiakkaat voivat seurata lasku- ja sanomaliikennettä, jolloin erillistä palvelua ei tarvita.

NetInto on uuden sukupolven SaaS-palvelu maksuliikenteen monitorointiin ja seurantaan. Tällä hetkellä käytössä on palvelun perusmalli ja uusi palvelu lanseerataan tämän vuoden aikana partnereille ja asiakkaille.

Muut yhteysvaihtoehdot

NetTransfer 

Jos NetAPIn käyttöönotto ei ole mahdollista, Netbox tarjoaa käyttöön NetTransferin. NetTransfer on ohjelma aineistojen lähettämiseen sekä vastaanottamiseen, ja se toimii asiakkaan järjestelmän ja NetCenterin välissä.

SFTP-yhteys

Salattua SFTP-yhteyttä voidaan käyttää aineistojen välittämiseen, jos muut tiedonsiirtomenetelmät eivät ole mahdollisia. Tiedonsiirto voidaan suorittaa joko ajastetusti tai noutamalla tiedostot Netboxin SFTP-palvelimelta

 

Luotettavat ratkaisut

Varmistamme tietojen  luottamuksellisuuden ja eheyden seuraamalla järjestelmän käyttöä sekä siellä tapahtuvia muutoksia. Yhteydet ovat salattuja ja suojattuja yhteyksiä, ja vain todennettu vastaanottaja voi tulkita välitetyt sanomat.

Tiedon eheyttä seurataan NetCenterissä ja tiedot tallennetaan erilliselle lokipalvelimelle. NetCenteriin pääsy edellyttää henkilöstöltä asianmukaisia valtuutuksia.

 Uusi partnerimme?

Haluatko rakentaa tulevaisuuden palveluja loppukäyttäjille? Tule mukaan tehokkaaseen partneri- ja kumppaniverkostoon, jossa uusien tuotekokonaisuuksien rakentaminen on verkostomaista yhteistyötä. Tuotteemme täydentävät partnereiden ja kumppaneiden palveluja luoden yhteisiä kasvumahdollisuuksia.

  • Syntyvät arvoketjut ulottuvat laajalle.
  • Uusien palveluprosessien liittyminen ohjelmistoihin tuo molemminpuolisia etuja.
  • Merkittävä mahdollisuus innovatiivisten palvelujen tuottamiseen.

Netbox varmistaa parhaan tuen partnereilleen ja kumppaneilleen yhteistyön ajan. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely.