Tuotteet

Tutki tuotevalikoimaamme ja löydä itsellesi sopivimmat palvelut

Verkkolaskutuotteet

Kuulumme Tieken verkkolaskuoperaattoriverkostoon. Kauttamme voit lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja liitteineen.  Arkistoimme välitetyt tiedostot ja ne ovat hyödynnettävissä koska vain.

Pankkiyhteystuotteet

Tarjoamme maksutapahtumien ja pankkiaineistojen välityksen asiakkaan ja pankkiverkon välillä.  Pankkiyhteystuotteet sisältävät keskeisimmät automatisoidut pankkitoiminnot.

EDI-operaattorituotteet

Konsultoimme ja autamme yrityksiä tilaus-toimitusketjujen digitalisoinnissa. Rakennamme toiminnanohjausjärjestelmille liittymiä, joilla asiakkaiden järjestelmät liitetään verkkoomme.

Yritysdatatuotteet

Autamme yritysdatan hyödyntämisessä, tiedolla johtamisessa ja ennakoinnissa.  Tarjoamme kattavaa ja ajantasaista yritystietoa yhdistämällä ja validoimalla erilaisia tietoaineistoja.

Varaa esittely!

Haluaisitko kuulla enemmän tuotteistamme ja palveluistamme? Jätä yhteystietosi, niin sovitaan esittely.Uusi partnerimme?

Haluatko rakentaa tulevaisuuden palveluja loppukäyttäjille? Tule mukaan tehokkaaseen partneri- ja kumppaniverkostoon, jossa uusien tuotekokonaisuuksien rakentaminen on verkostomaista yhteistyötä. Tuotteemme täydentävät partnereiden ja kumppaneiden palveluja luoden yhteisiä kasvumahdollisuuksia.

  • Syntyvät arvoketjut ulottuvat laajalle.
  • Uusien palveluprosessien liittyminen ohjelmistoihin tuo molemminpuolisia etuja.
  • Merkittävä mahdollisuus innovatiivisten palvelujen tuottamiseen.

Netbox varmistaa parhaan tuen partnereilleen ja kumppaneilleen yhteistyön ajan. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely.