Business Tampereen verkkopalvelu avattu

Huhtikuussa 2018 avattiin yhteistyökumppanimme Business Tampereen yritystietopalvelu, josta tarjotaan kustannustehokkaasti tietoa niin kuntalaisille kuin yrityspalvelutoimijoille Tampereen kaupunkiseudun yrityksistä.

Netbox Finland Oy toteutti yhdessä Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiön Business Tampereen kanssa yritystietopalvelun, jonka kautta kuka tahansa Tampereen kaupunkiseudusta kiinnostunut voi saada tietoa muun muassa seudun yrityskannan laajuudesta, uusien yritysten määrästä, liikevaihdon kasvattajista sekä seudulle haetusta tki-rahoituksen määrästä.

Poikkeuksellista on palveluun tuotettu etusivu, jonka avulla tietoa ei enää tarvitse kerätä useasta lähteestä. Kirjautumistunnukset ovat kaupunkiseudun elinkeinotoimijoiden käytössä ja niiden kautta kuntien työntekijät pääsevät tarkastelemaan laajempia tietoja yrityksistä. Palvelu toimii myös näyteikkunana Tampereen seutuun ja sen markkinointiin.