Kaiken takana on digitaalisuus

Palvelut

Palvelumme liiketoimintasi digitalisoimiseen

Asiakkaitamme yhdistää tarve helpolle ja mutkattomalle yhteistyölle. Juuri siksi palvelumme perustuvat vaivattomuuteen.

Uskomme, että digitaaliset palvelut kuuluvat kaikille. Kaikille koosta riippumatta. Olemme ohjelmistoliiketoiminnan kumppanisi, kun asiakkaasi tarvitsee käyttöönsä taloushallinnon verkkoyhteydet ja liiketoiminnan datapalvelut.

Verkkolaskupalvelut

Voit lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja liitteineen. Välitämme ja konvertoimme laskut sekä valvomme laskuliikennettä. Huolehdimme kaikista tarvittavista formaattimuutoksista ja sanomareitityksistä.

Pankkiyhteyspalvelut

Tarjoamme maksutapahtumien ja pankkiaineistojen välityksen sinun ja pankkiverkon välillä. Pankkiyhteystuotteet sisältävät automatisoidut pankkitoiminnot sekä maksuliikenteen seuranta- ja arkistointiratkaisut.

EDI-palvelut

Tarjoamme tuotteet ja palvelut tilaus-toimitusketjujen digitalisointiin. Rakennamme toiminnanohjausjärjestelmille liittymiä, joilla asiakkaiden järjestelmät liitetään verkkoomme.

Datapalvelut

Netbox tarjoaa tietoa yrityksistä vaivattomasti. Ratkaisujen ytimessä on jatkuvasti päivittyvä yritystietokanta, jossa yhdistämme erilaisia tietoaineistoja.

Yksi rajapinta

Kaikki palvelumme tulevat käyttöön yhden rajapinnan kautta. Olemme erikoistuneet järjestelmäintegraatioihin sekä sanomavälitykseen ja -muunnoksiin, joiden avulla organisaatioiden välinen tiedonsiirto onnistuu vaivattomasti.

Teknologiamme

Teitä varten

Ketteryys ja joustavuus. Palvelujen käyttöönotot ovat meille arkipäivää. Käyttökohteita lasku- ja datapalvelujen hyödyntämiseksi on monia. Lue miten asiakkaamme ovat soveltaneet monipuolisia palveluitamme.

Asiakastarinamme

Lähetä yhteystietosi ja palaamme pian asiaan

Emme luovuta tietojasi muille osapuolille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia