Verkkolaskutus käyttöön ilman järjestelmämuutoksia

MPW:llä haettiin nopeaa myyntilaskujen käyttöönottoa. Tavoitteena oli myös vähentää laskujen tekemiseen vaadittavaa manuaalista käsittelytyötä.

Mänttä Pump Works tarjoaa tuotteita ja palveluja muun muassa puunjalostus-, kemian- ja metalliteollisuuden toimialoille. Yhtiön toimialana on prosessilaitteiden ja niiden varaosien myynti, huolto ja kunnostus sekä maahantuonti ja vienti.

Nopeat ja turvalliset yhteyksien käyttöönotot

NetTransfer-ohjelmalla MPW sai myyntilaskupalvelut nopeasti käyttöön ilman järjestelmämuutoksia. Ohjelman avulla MPW voi siirtää myyntilaskujen lisäksi mitä tahansa aineistoja oman ja Netboxin järjestelmien välillä. Lisäksi suojatut ja salatut yhteydet takaavat turvallisen tiedonsiirron.

Yrityksen toiminta kasvaa ja myyntilaskutus haluttiin pikaisesti osaksi käytössä olevaa toiminnanohjausjärjestelmää. Tavoitteena oli, että nopealla laskun välityksellä kasvatetaan asiakastyytyväisyyttä ja virheellisten maksusuoritusten määrä laskee.

kertoo MPW:n Tony Hietala

Netboxille NetTransfer on teknologiavaihtoehto, jos rajapintayhteydet eivät ole mahdollisia tai ne eivät ole asiakkaan kannalta järkeviä toteuttaa. NetTransferin edut tulevat esiin sen nopeassa ja helpossa käyttöönotossa, jossa Netboxin tarjoamat palvelut saadaan kätevästi osaksi asiakkaan käyttämiä järjestelmiä. Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää erilaisista yhteysvaihtoehdoista.

Lähetä yhteystietosi ja palaamme pian asiaan

Emme luovuta tietojasi muille osapuolille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia