NetAPI

Tiimimme on kehittänyt sinua varten NetAPIn – Ohjelmointirajapinnan palveluidemme käyttöönottoon. Rajapinta mahdollistaa palveluidemme ominaisuuksien integroimisen juuri sinun tuotteeseesi.

Netboxin palvelut ovat suunnattu yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat lisää tuottoa ja arvoa omiin palveluihin. NetAPIn kautta saatavat lisäominaisuudet ovat käytettävissä erilaisissa ohjelmistoissa ja järjestelmissä, kuten taloushallinnon palveluissa, data-analytiikassa ja asiakkuudenhallinnassa.

Rajapinnan käyttöönotto ja testaus

NetAPI on yksityinen palvelu, johon pääsy vaatii käyttäjätunnuksen, asiakastunnuksen ja salasanan perusteella muodostetun käyttöoikeustiivisteen. Partnereilla on mahdollisuus kokeilla rajapintaa testiympäristössä pyytämällä tunnukset ([email protected]). Lisäksi omaan käyttöön saa myös valmiin toteutuksen PHP- ja C# -kielillä, joiden avulla partneri voi toteuttaa yhteydet NetAPI:in omista järjestelmistään.

Käytössäsi olevat NetAPIn rajapintakuvaukset

Rajapintakuvauksia ja käytäntöjämme NetAPIn kuvaamiseen kehitetään jatkuvasti, Kuvaukset ovat saatavilla verkossa ja aina voit kysyä meiltä lisää osoitteesta [email protected].

Lue lisää NetAPIn toiminnallisuuksista

Lähetä yhteystietosi ja palaamme pian asiaan

Emme luovuta tietojasi muille osapuolille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia