Netbox ja Kivra yhteistyöhön tukemaan yritysten digitalisaatiota – hyötyinä yrityksille laskujen ja palkkaerittelyiden kustannussäästöt ja parempi asiakaskokemus

Suomalainen verkkolaskuoperaattori Netbox Finland ja digipostipalvelu Kivra haluavat yhdessä auttaa kaikenkokoisia yrityksiä digitalisoimaan liiketoimintaansa välittämällä laskut ja palkkaerittelyt kuluttajille sähköisestisesti. Viestit menevät perille oikein ja ilman viivettä ja vastaanottaja saa keskitettyä eri kanaviin pirstaloitunutta digitaalista asiointia yhteen turvalliseen kanavaan. 

Kivran ja Netboxin tavoitteena on rakentaa turvallista, saavutettavaa ja vastuullista digiposti-infrastruktuuria Suomeen. Digitaaliset palvelukanavat ovat ajansaatossa pirstaloituneet hyvin monikanavaisiksi ja kuluttajien arjen dokumenttien hallinta on monimutkaistunut.  

Kivra on  ilmastoystävällinen digipostipalvelu yritysten ja kuluttajien väliseen sähköiseen asiointiin. Palvelu on kuluttajille maksuton käyttää. Yritykset saavat Kivran käyttöön Netboxin kautta nopeasti ja vaivattomasti. 

Turvallisesta digipostista hyötyvät sekä lähettäjät että vastaanottajat 

Kivra sekä kaikki Netboxin kautta laskuja ja palkkaerittelyitä ja muita dokumentteja lähettävät yritysasiakkaat ovat mukana edistämässä toimivaa digipostia Suomeen. Yhdessä pystymme  tekemään myös vaikuttavampia toimia ilmaston hyväksi kun yhä suurempi osa dokumenteista pystytään lähettämään ilmastoystävällisenä digipostina.   

Kuluttaja-asiakkaat hyötyvät sujuvasta talouden-  ja dokumenttienhallinnasta kun asiointia on mahdollista keskittää yhteen sovellukseen, yhden kirjautumisen taakse useiden eri kanavien sijasta. Lähettävät yritykset hyötyvät Kivrasta nopean ja varman laskujen perillemenon sekä maksunopeuden kautta. Kivraan toimitetut dokumentit myös luetaan pian niiden saapumisen jälkeen.  

“Yhteistyömme laajentaa asiakkaidemme käytössä olevia palveluita ja antaa hyvän mahdollisuuden tehostaa laskutus prosessien digitalisointia kun siirrytään kirjeistä digitaalisen postilaatikon käyttöön. Palkkaerittelyjen välittäminen on meille uusi toiminta-alue ja mielenkiintoinen lisä palveluihimme. Voimme nyt tarjota entisestään laajempaa palvelukokonaisuutta yrityksille ja tilitoimistoille sekä ohjelmistotaloille.”, kertoo Netbox Finlandin myyntijohtaja Pasi Turunen. 

Työntekijöiden palkkaerittelyt  mahdollista lähettää nyt digipostina  

Yhteistyön myötä Netbox mahdollistaa tuhansille yrityksille palkkaerittelyiden  toimittamisen digipostina Kivraan. Kivraan lähetetyt palkkaerittelyt  menevät varmasti ja oikein perille, auttavat vahvistamaan työnantajamielikuvaa ja monipuolistavat henkilöstöviestintää.  

“Olemme todella iloisia aloittaessamme yhteistyön Netboxin kanssa. Yhdessä voimme auttaa pieniä ja keskisuuria yhtiöitä digitalisaation edistämisessä ja toimittaa Kivraa käyttäville kuluttajille monipuolisesti erilaisia dokumentteja laskuista palkkalaskelmiin. Tämä on askel kohti visiotamme toimia kuluttajan arjen asioinnin hubina.”, toteaa Kivran partneruuksista vastaava Kim Alen

Kivrassa viestit saapuvat ja arkistoituvat työnantajan omaan, brändättyyn kansioon. Samalla  jokaisen dokumentin yhteydessä on paikka, jossa voidaan viestiä ajankohtaisista henkilöstöön liittyvistä uutisista sekä ohjata suoraan työnantajan omiin kanaviin. 

Työntekijät hyötyvät palvelusta arjen dokumenttien keskittämisellä sekä arkistoinnilla. Dokumentit ovat aina mukana, helposti löydettävissä ja säilyvät Kivrassa myös työsuhteen päätyttyä.  

Vahvista asiakassuhdetta ottamalla palvelu käyttöön heti  

Kivra on jo nyt käytössä laskujen ja palkkakuittien lähetyskanavana kaikille Netboxin asiakkaille. Yritys saa Kivran käyttöön sopimalla asiasta Netboxia käyttävän ohjelmistotalon kanssa. Palvelun käyttöönotto ja käyttäminen on tehty myös kuluttajalle helpoksi. Kun kuluttaja on rekisteröitynyt Kivraan, saa hän sinne jatkossa automaattisesti kaikkien Kivraa käyttävien yritysten dokumentit digipostina, erillisiä yrityskohtaisia aktivointeja ei tarvita. Viestit arkistoituvat automaattisesti lähettävän yrityksen mukaan vahvistaen asiakassuhdetta jokaisen lähetetyn dokumentin myötä.  

Kivra-palvelun käyttö ja käyttöönotto on kuluttajille maksutonta. Jokainen palvelun kautta toimitettu digiposti pienentää yrityksen ja palvelua käyttävän kuluttajan hiilijalanjälkeä parantaen samalla toimitusketjua nopeammaksi ja luotettavammaksi vahvistaen asiakkaan suhdetta lähettävän yrityksen kanssa. 

Lue lisää ja tutustu palveluun: kivra.fi