Tukea liiketoiminnan digitalisoimiseen

Verkkolaskupalvelut

Voit lähettää ja vastaanottaa kauttamme verkkolaskuja liitteineen. Huolehdimme kaikista tarvittavista formaattimuutoksista ja sanomareitityksistä.

Olemme virallinen verkkolaskuoperaattori ja kuulumme Tieken operaattoriryhmään. Verkkolaskutuksen käyttöönotto käy kätevästi laskutusjärjestelmääsi kauttamme. Arkistoimme välitetyt tiedostot ja ne ovat hyödynnettävissä koska vain. Kaikista tapahtumista jää myös loki, jota asiakkaamme voivat tarkastella halutun kanavan kautta.

Käsittele myyntilaskut kätevästi

Verkkolaskutus laskujen lähettäjän näkökulmasta on ennen kaikkea hyvää asiakaspalvelua.  Käyttämällä sähköistä myyntilaskua vähennetään laskujen tekemiseen vaadittua manuaalista käsittelytyötä ja lähettämisen kustannukset ovat perinteistä laskua reilusti edullisemmat.

Myyntilaskujen käsittelyssä loppuasiakas tekee normaalin tavan mukaisesti laskut, jonka jälkeen siirrämme aineiston Netboxin reititys- ja tulostuspalveluun. Sähköiset myyntilaskut välitetään joko asiakkaan omasta tai asiakkaan valitseman palveluntarjoajan järjestelmästä Netboxin järjestelmään.

Sähköisistä ostolaskuista etuja

Yritysten välisessä laskutuksessa verkkolaskutuksen suurimmat hyödyt tulevat laskun vastaanottajalle. Perinteisen laskun käsittely manuaalisesti on yrityksille työllistävää, kun samaan aikaan käsittelyvaiheet olisivat automatisoitavissa sähköisten ostolaskuprosessien avulla.

Ostolaskujen vastaanotto onnistuu Netboxin ostolaskujen käsittelypalvelun avulla monikanavaisesti. Lähettäjä voi lähettää laskun sille sopivassa muodossa – Sähköisesti tai paperilla. Ostolaskujen käsittelypalvelussa meillä huolehditaan tarvittavista formaattimuutoksista ja skannauksista. Ostolaskujen vastaanottajille lasku toimitetaan sellaisessa muodossa, jonka se voi vastaanottaa.

Jos verkkolaskujen lähettäminen tai vastaanottaminen ei onnistu…

Toimitamme laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli verkkolaskun toimittaminen ei ole mahdollista, lasku toimitetaan sähköpostilaskuna tai kirjeitse. Vastaavasti skannauspalvelun avulla myös paperilla ja sähköpostilla tulevat ostolaskut konvertoidaan verkkolaskuiksi.

Verkkolaskutuotteet

  • Myyntilaskujen lähettäminen verkkolaskuina
  • E-laskujen lähettäminen kuluttaja-asiakkaille
  • Myyntilaskujen tulostuspalvelu
  • Saapuneiden ostolaskujen välittäminen verkkolaskuina
  • Skannattujen paperilaskujen välittäminen sähköisinä
  • Dokumenttien sähköinen arkistointi
  • Esilläpitopalvelu
  • Muut SaaS-palvelut monitorointiin ja seurantaan

Tarjoamme palvelut yhden luukun periaatteella

Kaikki palvelumme tulevat käyttöön yhden rajapinnan kautta sekä muiden yhteysvaihtoehtojen avulla. Olemme erikoistuneet järjestelmäintegraatioihin sekä sanomavälitykseen ja -muunnoksiin, joiden avulla organisaatioiden välinen tiedonsiirto onnistuu vaivattomasti.

Lue lisää teknologiat-sivulta

Lähetä yhteystietosi ja palaamme pian asiaan

Emme luovuta tietojasi muille osapuolille.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia