Verkkolaskutuotteet

Netboxin kautta voit lähettää ja vastaanottaa verkkolaskuja liitteineen. Välitämme ja konvertoimme laskut sekä valvomme laskuliikennettä. Huolehdimme kaikista tarvittavista formaattimuutoksista ja sanomareitityksistä:

 • Myyntilaskujen lähettäminen verkkolaskuina
 • E-laskujen lähettäminen kuluttaja-asiakkaille
 • Myyntilaskujen tulostuspalvelu
 • Saapuneiden ostolaskujen välittäminen verkkolaskuina
 • Skannattujen paperilaskujen välittäminen sähköisinä
 • Dokumenttien sähköinen arkistointi
 • Esilläpitopalvelu
 • Muut SaaS-palvelut monitorointiin ja seurantaan

Toimitamme laskut ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli verkkolaskun toimittaminen ei ole mahdollista, lasku toimitetaan sähköpostilaskuna tai kirjeitse. Vastaavasti skannauspalvelun avulla myös paperilla ja sähköpostilla tulevat ostolaskut konvertoidaan verkkolaskuiksi. Arkistoimme välitetyt tiedostot ja ne ovat hyödynnettävissä koska vain. Kaikista tapahtumista jää myös loki, jota asiakkaamme voivat tarkastella halutun kanavan kautta.

Myyntilaskut

Verkkolaskutus laskujen lähettäjän näkökulmasta on ennen kaikkea hyvää asiakaspalvelua.  Käyttämällä sähköistä myyntilaskua vähennetään laskujen tekemiseen vaadittua manuaalista käsittelytyötä ja lähettämisen kustannukset ovat perinteistä laskua reilusti edullisemmat.

Netboxin myyntilaskujen käsittelyssä loppuasiakas tekee normaalin tavan mukaisesti laskut, jonka jälkeen Netbox siirtää aineiston Netboxin reititys- ja tulostuspalveluun. Sähköiset myyntilaskut välitetään joko asiakkaan omasta tai asiakkaan valitseman palveluntarjoajan järjestelmästä Netboxin järjestelmään. Myös sähköpostilaskut ja kirjeet lähetetään Netboxin myyntilaskujen käsittelyssä eteenpäin.

Ostolaskut

Yritysten välisessä laskutuksessa verkkolaskutuksen suurimmat hyödyt tulevat laskun vastaanottajalle. Perinteisen laskun käsittely manuaalisesti on yrityksille työllistävää, kun samaan aikaan käsittelyvaiheet olisivat automatisoitavissa sähköisten ostolaskuprosessien avulla.

Ostolaskujen vastaanotto onnistuu Netboxin ostolaskujen käsittelypalvelun avulla monikanavaisesti. Lähettäjä voi lähettää laskun sille sopivassa muodossa – Sähköisesti tai paperilla. Ostolaskujen käsittelypalvelussa Netbox huolehtii tarvittavista formaattimuutoksista ja skannauksista. Ostolaskujen vastaanottajille lasku toimitetaan sellaisessa muodossa, jonka se voi vastaanottaa.

 

Varaa esittely!

Yritysten tarpeet vaihtelevat aina toisistaan, joten palvelumme sovitetaan asiakaskohtaiseen tarpeeseen. Ota meihin yhteyttä ja etsitään yrityksellesi oikea ratkaisu.Tutustu loppukäyttäjien käyttöehtoihin

Käyttöehdoissa määritellään operaattorin, partnerin ja asiakkaan väliset oikeudet ja velvollisuudet verkkolaskuoperaattoripalvelujen käyttämiseksi. Tutustu ehtoihin täällä.

Uusi partnerimme?

Haluatko rakentaa tulevaisuuden palveluja loppukäyttäjille? Tule mukaan tehokkaaseen partneri- ja kumppaniverkostoon, jossa uusien tuotekokonaisuuksien rakentaminen on verkostomaista yhteistyötä. Tuotteemme täydentävät partnereiden ja kumppaneiden palveluja luoden yhteisiä kasvumahdollisuuksia.

 • Syntyvät arvoketjut ulottuvat laajalle.
 • Uusien palveluprosessien liittyminen ohjelmistoihin tuo molemminpuolisia etuja.
 • Merkittävä mahdollisuus innovatiivisten palvelujen tuottamiseen.

Netbox varmistaa parhaan tuen partnereilleen ja kumppaneilleen yhteistyön ajan. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely.