Netbox Finland ja Certum Software partnereiksi – Yritysten välinen strateginen kumppanuus tuo asiakkaille parempaa palvelua

Sekä Netbox että Certum haluavat auttaa tavallisia mikro- ja pk-yrityksiä toimimaan tehokkaammin ja kilpailukykyisemmin. Myös siksi palvelujen tuottaminen uudenlaisella yhteistyömallilla oli molemmille osapuolille soveltuva ratkaisu: Netboxin verkkolasku- ja pankkiyhteystuotteet sekä tuotekehityspalvelut näkyvät Certumin asiakkaille laajempana kokonaispalveluna.

Netbox tarjoaa täysin uudella otteella tuotteita ja tuotekehitystukea partnereille. Olemme esimerkiksi toteuttamassa sovelluksen, jolla Certumin asiakkaat saavat myyntilaskujen seurantaan, laskurahoitukseen ja ostolaskujen kierrätykseen uuden kevyen ja helppokäyttöisen palvelun, kertoo Netboxin Jani Koskinen

Netboxin tuotteet integroidaan täysin partnereiden palveluihin, jolloin asiakkaan näkökulmasta palvelupolku on yhtenäinen. Esimerkiksi ostoreskontran osalta Netbox tarjoaa Certumille kokonaisratkaisun ostolaskujen vastaanottamiseen sekä niiden käsittelyyn ja maksamiseen valmiina. Näin partnereilla on mahdollisuus suunnata omia resursseja muuhun tuotekehitykseen.

Partnerit saavat käyttöönsä koko Netboxin tuotevalikoiman yhden rajapinnan kautta. Loppuasiakkaille Netboxin ja Certumin tuotteet yhdessä ovat laskun koko elinkaaren kattavaa palvelua.

Netbox-Certum partneruus tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden hyödyntää palveluja laskujenvälityksestä saatavienhallintaan saakka. Asiakkaamme saavat kaikki laskutuotteet käyttöön yhden luukun periaatteella, lisää Certumin Rami Kolkka.

Kysy meiltä lisää partneriyhteistyöstä ja loppuasiakkaiden palveluista.

Partneriyhteistyö, Pasi Turunen ([email protected])

Loppuasiakkaiden palvelut, Rami Kolkka ([email protected])

Certum-logo.