Monipuolisempaa laskupalvelua ja datan parempaa hyödyntämistä HelpostiLaskun käyttäjille

Billgo Oy on uusi Netboxin partneri, joka tarjoaa kattavia laskutusohjelmistopalveluja asiakkaille. Billgon HelpostiLasku Pilvipalvelu hyödyntää Netboxin verkkolasku- ja pankkiyhteyspalvelujen lisäksi automaattisesti päivittyvää yritystietoa sekä palveluista syntyvää dataa, joiden avulla laskutus ja talousseuranta on entistä vaivattomampaa.

HelpostiLaskun Pilvipalvelun asiakkaat saavat yhteistyön myötä käyttöönsä monipuoliset yritystietopalvelut, pankkiyhteyden ja entistä sujuvamman sähköisen laskutuksen.

Tapani Höök, Billgo Oy

HelpostiLasku Pilvipalvelu tarjoaa entistä kattavampaa palvelua asiakkaille Netboxin kanssa alkaneen yhteistyön avulla. HelpostiLasku on helppokäyttöinen laskutusohjelma yritykselle tai yhdistykselle, ja Netboxin kanssa tehtävän yhteistyön tavoitteena on tarjota matalan kynnyksen laskupalveluja ja edesauttaa sähköisen laskutuksen käyttöönottoa.

Yritysdata- ja pankkiyhteyspalvelut yhden rajapinnan kautta

Tavoitteena on myös hyödyntää dataa entistä tehokkaammin ja tarjota tietoa entistä helpommin asiakkaiden saataville. Esimerkiksi maksutonta yritystietohakua käyttämällä uuden asiakkaan tiedot on nyt mahdollista täydentää pelkän nimen tai y-tunnuksen perusteella automaattisesti laskutusohjelmaan. Lisäksi pankkiyhteyden välityksellä tiedot viitemaksuista saapuvat suoraan laskutusohjelmaan ja laskut kirjautuvat automaattisesti maksetuiksi.

Alkaneen partneriyhteistyön avulla sähköisen laskutuksen aloittaminen ja verkkolaskujen etenemisen seuranta on HelpostiLaskun asiakkaille jatkossa entistäkin vaivattomampaa, jatkaa Tapani Höök.

Netboxin palvelut sisältävät kattavat yritystietopalvelut ja seurantatietopalvelut, joiden avulla automatisoidaan prosesseja ja tuetaan taloushallinnon tiedolla johtamisen käytäntöjä. Dataa ja siihen perustuvia tietokokonaisuuksia tarjotaan Netboxin asiakkaiden tarpeista käsin. Tavoitteena on tukea erilaisten ohjelmistojen käytettävyyttä ja loppukäyttäjien hallinnollista työtä.

HelpostiLasku-logo.

Lisätietoja

Netbox datapalvelut, Kati Velling, 040-1930404 ([email protected])

HelpostiLasku Pilvipalvelu, Tapani Höök, 040 505 5939 ([email protected])