Arvato ja Netbox Finland aloittavat yhteistyön

Taloushallinnon ratkaisuihin erikoistuneita ohjelmistotaloja on Suomessa jo lähes sata. Kaikki pyrkivät tarjoamaan ensiluokkaista palvelua monipuolisilla ratkaisuilla, helppokäyttöisyydellä ja korkeilla automaatiotasoilla. Puhumattakaan nopeista ja kustannustehokkaista käyttöönottoprojekteista palveluilleen. Yhteistyön avulla tarjoamme ohjelmistotaloille räätälöidyt ratkaisut laskutukseen ja saatavienhallintaan.

Mitä haavoittuvampi yrityksen kassa on, sitä tärkeämpää on turvata jatkuva rahankierto. Yhteistyön kautta haluamme auttaa ohjelmistotalojen asiakkaita kasvattamaan liiketoimintaansa turvallisesti ja hallitusti. Netboxin ja Arvaton palvelut antavat yrittäjälle enemmän valinnanvaraa liiketoimintansa suunnitteluun laskutuksen eri vaihtoehdoilla ja maksamiseen liittyvissä epävarmuuksissa

Arvaton Partner Manager Toni Kivinen

Yrityksen talouden kasvu on monen asian summa. Laskujen perille meno on yritykselle elinehto, jossa uudet innovaatiot ja maksukäyttäytymisen muutokset edellyttävät yrityksiltä kaikkien kanavien hyödyntämistä. Useat yritykset kokevat maksuviiveet yrityksen toimintaa jarruttavaksi tekijäksi. Huomauttamisen ja perinnän ulkoistaminen tehostaa rahojen kotiuttamista ja tukee yrityksen liiketoiminnan kasvua.

Arvato-Netbox -kumppanuus tarjoaa ohjelmistotaloille mahdollisuuden täydentää tai tehostaa nykyistä palvelutarjoamaa laskujenvälityksestä saatavienhallintaan saakka. Palveluiden käyttöönotossa ja käytössä korostuvat tehokkaat, selkeät ja kustannuksettomat tekniset ratkaisut. Kaikki palvelut voidaan käyttöönottaa yhden integraation kautta!

Kumppanuus tuo useita etuja ohjelmistotalojen asiakkaille:

  1. Asiakas voi siirtää erääntyneet saatavat Arvaton hoidettavaksi automaattisesti tai asiakaskohtaisesti oman harkinnan mukaan – mahdollisuus asiakasprofilointiin
  2. Toimeksiantaja ei maksa koskaan velallisten maksamattomia perintäkuluja
  3. Toimeksiantaja saa reaaliaikaisen seurannan käyttöönsä erääntyvien tilasta

Kysy palveluista ja käyttöönotosta lisää:

Pasi Turunen
Sales Director
045 2169 104
[email protected])

Toni Kivinen
Partner Manager
050 358 9958
[email protected]